Bij ons bestelt u de lekkerste Griekse Specialiteiten, elke dag vers gemaakt in eigen keuken. Wij bezorgen o.a. in Aalsmeer, Amstelveen, Kudelstaart, Uithoorn, De Kwakel, Aalsmeerderbrug, Hoofddorp en omstreken. Kalí Órexi ~ Eet Smakelijk!

Eten bestellen rondom Schiphol

Hotels
Rondom Schiphol liggen veel hotels zoals van der Valk, Citizen, Sheraton, Yotelair, Hilton, Radisson, Corendon, Steigenberger, Ramada, Mercure, Novotel, Renaissance en meer.

Geen zin om in het restaurant te eten van het hotel? Bestel gemakkelijk bij ons, vermeld je hotelkamernummer in de opmerking en wij bezorgen het voor het hotel. Helaas mogen wij niet tot aan je hotelkamerdeur bezorgen, dus zorg dat je bereikbaar bent op je mobiele telefoon zodat we kunnen afspreken voor het hotel.

24 uur per dag
Schiphol staat niet stil en daarom werken er elke dag veel werknemers op Schiphol en bij de omliggende bedrijven. Hiervoor bieden wij een heerlijke maaltijd om daarna weer met een volle maag aan het werk te gaan.

Voor ons is het ook geen probleem om een grote bestelling voor meerdere collega’s tegelijk te verzorgen. Wil je op rekening betalen, dat is ook bij ons mogelijk! Stuur hiervoor even een mail naar info@cretagrieks.nl met daarin je bedrijfsgegevens.

Afbeelding van Erich Westendarp via Pixabay