Bij ons bestelt u de lekkerste Griekse Specialiteiten, elke dag vers gemaakt in eigen keuken. Wij bezorgen o.a. in Aalsmeer, Amstelveen, Kudelstaart, Uithoorn, De Kwakel, Aalsmeerderbrug, Hoofddorp en omstreken. Kalí Órexi ~ Eet Smakelijk!

Eten bestellen in Uithoorn

Uithoorn
Op 10 februari 1820 werden de dorpen De Kwakel, Thamen en Uithoorn samengevoegd tot één gemeente: Uithoorn. Na maar liefst acht eeuwen onder gezag van Utrecht te zijn gevallen, werd de nieuwe gemeente opgenomen in de provincie Holland. Met zijn bijzondere ligging aan het Zijdelmeer en zijn middeleeuwse polder is Uithoorn tegenwoordig een geliefde woonplaats. Vlakbij Amsterdam, maar toch in het groen.

Grieks
Er zijn meerdere Griekse restaurants in Uithoorn, maar er wordt niet bezorgd door hun. Vanuit Aalsmeer bezorgen wij wel in Uithoorn, zodat u thuis kunt genieten van heerlijke Griekse Specialiteiten. Een lekkere familieschotel om met meerdere personen van te genieten, of met zijn 2en op de bank. Neem een heerlijk voor- en of nagerecht erbij om het compleet te maken.

Afbeelding van Hans Spin via Pixabay